čtvrtek 16. dubna 2020

novinky konValinky - Myslivna

Porubský les alias Myslivna je jen 2 km od domu a tak není divu, že jsem tam furt. Tráva, kytičky, stromy, potok co více si přát. Máme tu taky vlastní kešku nazvanou "Porubský les" dobře schovanou v ... ale to vlastně nemůžu říct kde ( souřadnice s nápovědou jsou na geocaching.com ). S vrstevníky bývám jen ve školce jinak spíše trávím čas se staršíma např. bráškou a jeho kamarády, no a od nich se samozřejmě učím různé věci jako je např. vidět na videu níže.

Samotnou výletní restauraci Myslivnu máme taky moc rádi. Naštěstí ji nekoupil žádný investor, aby ji předělal ve stylu Skalka a tak tu moc nepotkáte vystajlováné značkové dětičky a jejich " krásné" rodiče shopingáče. Zaprvé by své SUV museli zaparkovat několik set metrů odsud ( a tím pádem by ho nikdo z přítomných neviděl) no a pak ty atrakce - barevné pneumatiky v zemi, vrzající houpačka, polorozpadlý domeček,  prolézačky - stromy, neupravený trávník, prostě fuj ;-)

V době té "hrozné" pandemie trávím v podstatě veškerý čas se svým ošetřovatelem od něhož taky sem tam něco pochytím.

Sice to moc nechápu, ale rodiče celkem hodně pobavilo když jsem vyřkla "Lučičky ši myju když pšijdu z venku, pšed jídlem a když se jdu vychcat". Nevím proč se tak smějí tomu, že to s hygienou myslím vážně a ještě dodávají "no to teda bude až tohle řekne ve školce".